If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еми аз намерих пак тук във форума една и момчето е от моя град и сега до седмица ще кажа със сигурност какво ще правя дали цяла скоростна кутия или само синхронизатор ще взема....
Поздрави!
Благодаря ви за съветите....мисля и аз да взема цяла скоростна кутия за части...пък това с двойното амбриране съм го пробвал ама не става"хърка" си и това е
Ако и с двойното амбрииране ти хърка,по-вероятно е да не ти отделя съединителя.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Здравей,моят съвет е проверка на спирачната течност,ако съединителя е с помпа.Ако маслото е потъмняло провери някоя помпа за теч.Ако си с жило по вероятно е да си за съединител плюс синхрон на 2 скорост и ново масло.Може и кутия 2 употреба,но каква гаранция имаш ти,че с нея не е същото.
Аве ей ше вкарате някой в гроба с тия глупости къв съединител като колата си включва и хърка само втора скорост? Някой курифей от тези дето ги дават акълите би ли ми обеснил как влизат първа и задна без съединител па втора хъркала ... ма кво ли питам като явно идея си нямате
Аве ей ше вкарате някой в гроба с тия глупости къв съединител като колата си включва и хърка само втора скорост? Някой курифей от тези дето ги дават акълите би ли ми обеснил как влизат първа и задна без съединител па втора хъркала ... ма кво ли питам като явно идея си нямате
Пак почна,ама като гледам часа!
Мани майтапа,ама не бях видял,че е само на втора!Логичното е синхронизатора,въпреки,че може и да е от куп още работи.Колкото за съединителя,не виждам как ще стигнеш до синхронизатора,без да свалиш кутията , а от там и да видиш съединителя.А първа и задна няма как да влизат без съединител!
И накрая,пише се "корифей",щото курифей,означава приблизително богиня на бръснарите,ама богинята не е съвсем богиня,а с обратна резба.Нещо като от мъжки род,ама не съвсем.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Хуквай на шваке дремети .....
___________________________________________ Пич, тука не е чат, а технически раздел. Моля въздържай се от подобни безсмислени коментари!
Вече имаш предупреждение за спам, защо ни принуждаваш да ставаме лоши?
щом ще взимаш друга кутия : отваряш ги и двете измиваш перфектно всички детайли (и от двете кутии) оглеждаш внимателно синхронизатори , зъбни колелета , лагери от двете кутии събираш една ПЕРФЕКТНА. Аз така направих НО ме домързя да сменя лагерите на диференциала и сега "лееееко" вие ноооооооо сам съм си виновен
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Не зная кой ще му продаде на колегата само синхронизатор . Едно време като правихме моята кутия , Бобо и направи пълна ревизия , за да няма пак нещо строшено след това . За това най-добре , да си вземеш още една кутия , и да избереш най-добрите части за теб .
само да ти кажа една кратка, (баси това не е заяждане) На почти всички ТС мотори това са първите неща които сдават багажа в една кутия. Аз имах 3 от които едвам сглобих една и на всички бяха износени най-много тези синхронизатори,както и вилките им. Дори нещата ги подарих на Тони,които останаха, май и той едвам сглоби една кутия от 3. Всичко е малко въпрос на късмет. Все пак не вярвам поръчката на въпросния синхронизатор да струва колкото една кутия втора употреба с безброй жокери вътре. Все пак си е хазартна работа, може да има късмет човека. Щото то може и синхронизатора да е добре, но да е заминала Вилката. Всеки случай,ще трябва да се рови в скоростите.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment